Doe mee

Meld je vereniging aan bij Team:Fit (een onderdeel van JOGG). Wij helpen om het aanbod in de kantine lekkerder en gezonder te maken. Bespreek jouw ideeën met je persoonlijke Team:Fit Coach en zorg er samen voor dat jullie kantine gezonder én nog gezelliger wordt. Daarnaast helpen we je ook met beleid op het gebied van roken en alcohol.

Meld je vereniging aan

Laat ons via het hieronderstaande formulier weten dat je aan de slag wil en wij sturen een van onze coaches bij je langs!

Eerste adviesgesprek

Een van onze coaches komt langs bij jullie vereniging, en helpt jullie met realistische doelen en een concreet plan van aanpak opstellen.

Verzamel medestanders

Je kantine leuker maken doe je in een team! Stel daarom een team samen met wie jij de kantine gezonder en lekkerder maakt.

De eerste vergadering

Organiseer een eerste vergadering met je team. Kijk op Eten & drinken en Slimme Financiën om te zien hoe jullie te werk kunnen gaan, en spreek af wie in het team verantwoordelijk is voor wat.

GA VOOR GOUD!

Jullie zijn op weg naar de allerlekkerste kantine. Ga voor brons, zilver, of goud! Deel je plannen met je Team:Fit-coach en laat weten hoe het gaat. We zijn altijd beschikbaar voor jullie vragen.

Na aanmelding neemt een van onze coaches contact met je op om een afspraak in te plannen, zodat jullie samen kunnen kijken hoe jullie de kantine gezelliger én gezonder kunnen maken.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze Team:Fit-coördinator Rosalie. Telefonisch via 0638144827 of per mail via info@teamfit.nl

Onze coaches staan klaar om je te helpen

Leer ze kennen