Doe mee

Meld je vereniging aan bij Team:Fit. Wij helpen je om het aanbod in de kantine lekkerder en gezonder te maken. Ook ondersteunen we je op weg naar een rookvrij sportterrein of verantwoord alcoholbeleid. Bespreek jouw ideeën met je persoonlijke Team:Fit Coach en ga aan de slag.

Meld jullie sportlocatie aan

Laat ons weten dat jullie aan de slag willen gaan en wij sturen een van onze coaches langs!

Eerste adviesgesprek

Een van onze coaches komt langs bij jullie vereniging en helpt jullie met realistische doelen en het opstellen van een concreet plan van aanpak.

Verzamel medestanders

Je kantine leuker maken doe je in een team! Stel daarom een team samen met wie jij het aanbod in de kantine gezonder en lekkerder maakt, aan de slag gaat met alcoholbeleid of een rookvrij sportterrein realiseert.

De eerste vergadering

Organiseer een eerste vergadering met je team. Kijk bij Thema's en Financiën om te zien hoe jullie te werk kunnen gaan, en spreek af wie in het team verantwoordelijk is voor wat.

AAN DE SLAG!

Jullie zijn op weg naar een gezondere sportlocatie. Stel doelen, kies challenges, ga aan de slag en verzamel alle badges. Deel je plannen met jullie Team:Fit Coach en laat weten hoe het gaat. We zijn altijd beschikbaar voor jullie vragen.

Na aanmelding neemt een van onze coaches contact met je op om een afspraak in te plannen. Vervolgens bekijk je samen hoe jullie de sportlocatie stap voor stap gezonder gaan maken.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze Team:Fit-coördinator Rosalie. Telefonisch via 0638144827 of per mail via info@teamfit.nl

Onze coaches staan klaar om je te helpen

Leer ze kennen