arrow-right-white Created with Sketch. Team:Fit bij sportlocaties

De Team:Fit Coaches

De Team:Fit Coaches zijn de experts bij het gezonder maken van de sportomgeving op de thema’s voeding, roken en alcohol. Zij adviseren verenigingen kosteloos en helpen om een actieplan op te stellen bij jouw vereniging.

Ontmoet onze team:fit coaches

Altijd passende ondersteuning

Samen met de Team:Fit Coach brengen jullie de huidige situatie in kaart en kiezen jullie een thema om mee aan de slag te gaan. Hoe gezond is het voedingsaanbod op dit moment? Is het sportterrein al (gedeeltelijk) rookvrij? En is er al beleid gericht op verantwoord alcoholgebruik? Ook niet onbelangrijk: waar liggen de kansen? De sportlocatie gaat aan de slag en krijgt gedurende het proces ondersteuning vanuit Team:Fit.

Allard Donker
Friesland

Samen met de vereniging en hun vrijwilligers maak ik graag een gezondere keuze mogelijk!

Debby Stam
Noord-Holland

Met Team:Fit doorbreken we samen de heersende sportkantine-cultuur. Het is te gek wanneer kantines ervaren dat de gezelligheid met een gezonder aanbod en uitstraling niet minder wordt.

Désirée Holstege
Gelderland

"Met veel plezier creëer ik samen met sportaanbieders een gezondere sportomgeving. Een betere keuze is echt niet altijd groen én kan zeker ook lekker zijn."

Eric Debets
Limburg

Goed om te zien dat steeds meer verenigingen aan de slag gaan met een gezondere sportomgeving. Met kleine en eenvoudige stappen kunnen al mooie resultaten worden behaald.

Irene Walk
Noord-Brabant

“Ik geloof echt in de kracht van de vereniging! Ik haal er heel veel energie uit om samen met het kantineteam en alle vrijwilligers samen te werken. Dus heb je hulp nodig? Ik kom bij je langs!”

Nikki Ramsteijn
Noord-Holland/Zuid-Holland

“Het is ontzettend mooi om samen met de sportvereniging de ambities rondom de kantine waar te kunnen maken. Elke stapje richting gezonder en gezelliger is er een!"

Rosalie Coenen
Coördinator

"De enthousiaste berichten van verenigingen geven mij veel energie! Goed om te horen dat de Team:Fit-aanpak bij ze werkt en dat ze hiermee andere verenigingen kunnen inspireren om ook aan de slag te gaan."

Wineke Holtrop
Drenthe/Groningen

79% van de kinderen is lid van een sportvereniging en zijn ook te vinden in de sportkantine. Graag help ik sportverenigingen naar een gezonder aanbod en daardoor de omgeving langer fit en gezond te houden. Jong geleerd is oud gedaan!

Wil je aan de slag met een team:fit coach?

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak plannen? Neem contact op met Rosalie Coenen, coördinator Team:Fit, via info@teamfit.nl of bel 06 381 448 27. Bereikbaar op werkdagen van 13.00 – 21.00 uur.

Lees verder over

Hoe gezond is jullie sportlocatie?

Ga aan de slag met gezonder eten en drinken, een rookvrij sportterrein of verantwoord alcoholbeleid. Start met Team:Fit en maak jullie sportlocatie stap voor stap gezonder. Stel doelen, kies challenges en ga aan de slag.

Het spel