JOGG-Teamfit in RTL4-uitzendingen Clubliefde

2 november 2021

Van 11 september tot en met 17 oktober zond RTL4 het programma Clubliefde uit. Presentator Jochem van Gelder bezocht in het programma sportclubs en sprak met spelers, bestuurders én bezoekers over hun liefde voor de club. JOGG-Teamfit coach Irene Walk had een vaste rubriek in het programma waarin ze vertelde hoe liefde voor je club ook tot uiting kan komen door aan een gezondere sportomgeving te werken. Alle afleveringen zijn nu terug te kijken op YouTube.

Clubliefde afleveringen

Aflevering 1: Gezondere snacks bij VV Papendrecht

In deze eerste aflevering vertelt Irene Walk over hoe je aan de slag kunt gaan met gezondere alternatieven voor snacks in de kantine. Voor meer inspiratie kijk je bij de recepten op teamfit.nl.

Aflevering 2: Groente en fruit bij CVV Zwervers

Irene laat zien dat groente en fruit een plekje verdienen in de sportkantine van nu. Wist je dat je met groente en fruit de leukste traktaties en verwennerijen kunt maken? Kijk maar naar deze recepten.

Aflevering 3: Water drinken bij Zinkwegse Boys

Hoe kun je het drinken van water leuker en makkelijker maken? Irene vertelt het in deze aflevering. Misschien doe je na het kijken van deze aflevering wel inspiratie op om aan de slag te gaan met een van de challenges die bij het spel van JOGG-Teamfit horen?

Aflevering 4: Gezondere broodjes bij SO Soest

Gezondere broodjes doen het goed in  elke sportkantine! Kies voor een eenvoudige variant zoals Irene laat zien bij SO Soest. Of doe meer inspiratie op met deze recepten.

Aflevering 5: Uitreiking van de Topprestatiebadge voeding bij VV Neerlandia '31 

Bij VV Neerlandia ’31 merkte Irene dat ze weinig werk meer hoefde te verzetten. De club was al zo goed op weg met een gezondere sportomgeving dat de Topprestatiebadge voor Voeding kon worden uitgereikt!

Aflevering 6: Gezondere tosti’s bij VV Kockengen

Wist je hoe makkelijk het is om van een tosti een gezondere tosti te maken? En dat dat ook nog eens ontzettend lekker is? Irene test het bij VV Kockengen. Meer tosti-recepten

Speel het spel!

Je kunt nu aan de slag met de pas vernieuwde werkwijze van JOGG-Teamfit door het spel te spelen. Heb je interesse, dan komt de JOGG-Teamfit coach langs om het team beter te leren kennen. Samen brengen jullie de huidige situatie in kaart en kiezen jullie een thema om mee aan de slag te gaan. Vervolgens is het tijd om de challenges te bepalen waar je je op gaat richten. Gaan jullie gezonder drinken aanbieden met de Dorstlesser Challenge? Worden het rookvrije buitenruimtes met de Frisse Neus Challenge of gaat de voorkeur uit naar de Bewuste Borrel Challenge? Bepaal zelf welke en hoeveel challenges jullie aangaan. Vink de stappen af die zijn gezet. Alle stappen in een challenge voltooid? Dan krijgen jullie een badge! 

Dit artikel is gepubliceerd op 2 november 2021