Goud en zilver in Mierlo!

25 oktober 2018

Op donderdag 11 oktober heeft Wethouder Peter Looijmans tijdens de informatieavond met betrekking tot de gemeentelijke sportvisie, het gouden certificaat uitgereikt aan HC Mierlo en het zilveren certificaat aan Budovereniging De Hechte Band. Deze Mierlose verenigingen hebben de certificaten ontvangen in het kader van de gezonde(re) kantine.

Dankzij de inspanningen van enthousiaste leden van de beide kantines voldoet minstens zestig procent van het aanbod aan de norm gezond. De leden en bezoekers waarderen het gevarieerde assortiment en er is duidelijk afnemende belangstelling voor minder gezonde snacks. Beide verenigingen hadden al het predicaat 'gezonde(re) sportkantine', waarbij De Hechte band hun zilveren certificaat heeft geprolongeerd. HC Mierlo is zelfs van zilver naar goud gegaan, wat betekent dat het assortiment nog beter is afgestemd op een gezonde leefstijl. Een prestatie waar beide verenigingen trots op mogen zijn.

Kantinescan

Wil je als vereniging ook scoren met een gezondere sportkantine? Je kunt op een snelle manier, met kleine stappen, al heel snel winst behalen! Doe de Kantinescan om te zien waar je nu staat en ga voor Brons, Zilver of Goud!

Dit artikel is gepubliceerd op 25 oktober 2018

Lees verder over

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels