‘Doelpuntenmachine’ Team Fit telt door: 1.500 gezondere sportkantines

Door Esther van Etten - 9 april 2019

Als iedere gezondere sportkantine staat voor één doelpunt, dan staat Team Fit nu op 1.500 goals! Dit ruikt en smaakt naar nog veel meer. Dat succes niet even komt aanwaaien is bij sportliefhebbers wel bekend. Tijd, inzet, gedrevenheid en doorzetten zijn niet alleen bij sporters nodig, maar ook in het proces om de ‘normale’ kantine om te toveren tot een gezondere sportkantine.

Laten we ervoor zorgen dat we veel kunnen juichen dit jaar. De teller moet blijven knallen! Daarom nodig ik je graag uit voor de Team:Fit inspiratiesessie op 11 mei. Een middag met een sportief tintje waar alle Team:Fit coaches en partners op het gebied van financiën, organisatie en natuurlijk ook voeding aanwezig zullen zijn.

Visitekaartje 

Want waar het in de gezondere sportkantine om draait, is de voeding die wordt aangeboden. En als je mijn mening vraagt, dan moet en kan het assortiment op heel veel plekken nog echt een stuk gezonder. Ook zonder dat het veel moeite kost. Zet water op of naast de bar en heet iedereen van harte welkom met een (gratis) stukje fruit bij de ingang. Hupsakee: je geeft een gezonder visitekaartje af. Dat weet ook de tegenpartij te waarderen. En wie weet zet je daar al de eerste stappen naar de overwinning. Want ik zie het in de praktijk: wie gezonder eet, is fitter en heeft meer energie. Belangrijk als je een wedstrijd wilt winnen.

Kom ook naar Papendal! 

Mocht jouw vereniging, club of accommodatie nog niet in de startblokken staan? Dan is juist deze middag een goede plek om inspiratie op te doen. Gewoon doen! Want jouw cluppie kan niet achterblijven.

Ik zie en spreek je graag op 11 mei op Papendal.

Geïnspireerd? Meld je dan nu meteen aan!

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met onze partner op 9 april 2019
Esther van Etten

Als sportdiëtist begeleidt Esther sporters op recreatief niveau en topniveau. Esther is moeder van twee dochters en zelf ook fanatiek sporter. Elke maand deelt ze haar verhaal en geeft ze tips over lekker en gezond eten in de sportkantine. Deze columns worden mogelijk gemaakt door FrieslandCampina.

Lees verder over

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels