Doe mee

Meld je vereniging aan bij Team:Fit. Wij helpen om het aanbod in jullie kantine lekkerder en gezonder te maken. Bespreek jullie ideeën met jullie persoonlijke Team:Fit Coach en zorg er samen voor dat jullie kantine gezonder én nog gezelliger wordt. Daarnaast helpen we je ook met beleid op het gebied van roken en alcohol.

Meld je vereniging aan

Laat ons in onderstaand aanmeldformulier weten dat je aan de slag wil en wij sturen een van onze coaches bij je langs! Naast het thema voeding, kunnen we ook adviseren op het gebied van roken en alcohol.

Eerste adviesgesprek

De coach komt langs bij jullie vereniging, en helpt jullie met het opstellen van realistische doelen en een concreet actieplan ten aanzien van een gezondere sportomgeving. Ook vullen jullie samen de Kantinescan in om te kijken hoe jullie scoren.

Verzamel medestanders

Samen gezonder bezig zijn hoef je niet alleen te doen. Er zijn zeker meer leden binnen de vereniging die mee willen helpen! Denk aan ouders, barcommissieleden of bestuurders.

De eerste vergadering

Organiseer een eerste vergadering met je team. Kijk op Lekker Eten en Slimme Financiën om te zien hoe jullie te werk kunnen gaan, en spreek af wie in het team verantwoordelijk is voor wat.

GA VOOR GOUD!

Met jullie gezondere voedingsaanbod zijn jullie goed op weg naar Brons, Zilver of Goud! Deel de aanpak van jouw sportvereniging met je Team:Fit-coach en laat weten hoe het gaat. We denken graag mee, naast het thema voeding adviseren we ook op het gebied van roken en alcohol.

Ben je lekker bezig?

Wellicht scoor je brons, zilver of goud.

Doe de kantinescan

Aan de slag

Meld je vereniging of accommodatie aan.

Na aanmelding neemt een van onze coaches contact met je op om een afspraak in te plannen, zodat jullie samen kunnen kijken hoe jullie de kantine gezelliger én gezonder kunnen maken.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze Team:Fit-coördinator Rosalie. Telefonisch via 0638144827 of per mail via info@teamfit.nl

De coaches

Denken graag met je mee.

Désirée Holstege
"Met veel plezier creëer ik samen met sportaanbieders een gezondere sportomgeving. Een betere keuze is echt niet altijd groen én kan zeker ook lekker zijn."
Wineke Holtrop
79% van de kinderen is lid van een sportvereniging en zijn ook te vinden in de sportkantine. Graag help ik sportverenigingen naar een gezonder aanbod en daardoor de omgeving langer fit en gezond te houden. Jong geleerd is oud gedaan!
Debby Stam
Met Team:Fit doorbreken we samen de heersende sportkantine-cultuur. Het is te gek wanneer kantines ervaren dat de gezelligheid met een gezonder aanbod en uitstraling niet minder wordt.