Doe mee

Meld je vereniging aan bij Team:Fit. Wij helpen om het aanbod in jullie kantine lekkerder en gezonder te maken. Bespreek jullie ideeën met jullie persoonlijke Team:Fit Coach en zorg er samen voor dat jullie kantine gezonder én nog gezelliger wordt.

Meld je vereniging aan

Laat ons weten dat je aan de slag wil en wij sturen een van onze coaches bij je langs!

Eerste adviesgesprek

De coach komt langs bij jullie vereniging, en helpt jullie met het opstellen van realistische doelen en een concreet actieplan. Ook vullen jullie samen de Kantinescan in om te kijken hoe jullie scoren.

Verzamel medestanders

Samen gezonder bezig zijn hoef je niet alleen te doen. Er zijn zeker meer leden binnen de vereniging die mee willen helpen! Denk aan ouders, barcommissieleden of bestuurders.

De eerste vergadering

Organiseer een eerste vergadering met je team. Kijk op Lekker Eten en Slimme Financiën om te zien hoe jullie te werk kunnen gaan, en spreek af wie in het team verantwoordelijk is voor wat.

GA VOOR GOUD!

Met jullie gezondere kantineaanbod zijn jullie goed op weg naar Brons, Zilver of Goud! Deel je aanpak met je Team:Fit Coach en laat weten hoe het gaat. We denken graag met jullie mee.

Ben je lekker bezig?

Wellicht scoor je brons, zilver of goud.

Doe de kantinescan

Aan de slag

Meld je vereniging of accommodatie aan.

Na aanmelding neemt een van onze coaches contact met je op om een afspraak in te plannen, zodat jullie samen kunnen kijken hoe jullie de kantine gezelliger én gezonder kunnen maken.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze Team:Fit-coördinator Rosalie. Telefonisch via 0638144827 of per mail via info@teamfit.nl

De coaches

Denken graag met je mee.

Roland Rijshouwer
Sport en gezonde voeding gaan goed samen. Met Team:Fit helpen wij sportaanbieders bij het succesvol exploiteren van een gezonder aanbod in de horeca en kantine. En het mooie is… het werkt!
Debby Stam
Met Team:Fit doorbreken we samen de heersende sportkantine-cultuur. Het is te gek wanneer kantines ervaren dat de gezelligheid met een gezonder aanbod en uitstraling niet minder wordt.
Rachelle Sleebos
Het is mooi om te zien wanneer een vereniging ervaart dat elke kleine stap richting een gezondere kantine een vooruitgang is. Alle kleine stappen samen leiden tot een groot succes. Ik help daar graag aan mee.