Events

Thema-avond Haal meer uit je kantine

6 februari 2018

Hoe zorg je ervoor dat jouw sportkantine door alle leden en bezoekers als een gezellige ‘huiskamer’ wordt gezien? En hoe verbreed je het assortiment zodat nog meer mensen de kantine bezoeken? Op onder andere deze vragen komt een antwoord tijdens de themabijeenkomst ‘Haal meer uit je kantine’ op dinsdag 6 februari 2018 in de vernieuwde kantine van DSS handbal.

Huiskamergevoel

Een huiskamergevoel creëren kan op verschillende manieren. Door het opnieuw inrichten van de kantine zoals bij DSS, maar ook door goed te letten op het assortiment. Door ook gezondere alternatieven aan te bieden, bereik je nieuwe doelgroepen. Diverse Heemskerkse sportverenigingen met een eigen kantine, waaronder DSS, ODIN ’59 en Marquette, breidden hun assortiment al uit of pasten hun assortiment aan met gezondere producten. Tijdens de thema-avond wisselen de verenigingen informatie uit over hoe zij hun kantine zo gezellig mogelijk krijgen. En gastsprekers vertellen inspirerende verhalen aan de deelnemers.

Ondersteuning

Wil jij als verenigingen aan de slag met een gezondere sportkantine? Dan kun je rekenen op veel steun. De gezondheid van de inwoners is een belangrijk speerpunt van gemeente Heemskerk is. Niet alleen sportverenigingen kunnen hier een bijdrage aan leveren, het onderwijs ook. Team:Fit Coach Nikki Ramsteijn, JOGG-regisseur Kirsty van der Geest en verenigingsadviseur Hubert Habers zijn aanwezig op de thema-avond. Zij helpen de vereniging die aan de slag willen met het kantinebeleid op weg. 

Aanmelden

Verenigingen met een eigen kantine melden een bestuurslid, barcoördinator, kantinebeheerder of een geïnteresseerde ouder aan bij Hubert Habers via: hhabers@sportservicekennemerland.nl

Dit mag je óók niet missen

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels