Events

Team:Fit inspiratiesessie tijdens BMX World Cup

11 mei 2019 - 13:00 uur

Wil jij ook aan de slag met een gezonder aanbod in je kantine of accommodatie? Ontdek zaterdag 11 mei hoe makkelijk het is om je kantine gezelliger én gezonder te maken. Aansluitend bezoeken we de BMX World Cup: het spannendste BMX spektakel.

Steeds meer sportclubs en -accommodaties zetten zich in voor een gezonder aanbod in de sportkantine. Elke stap richting een gezondere kantine is een vooruitgang en alle stappen samen leiden tot een groot succes. 

Zoek jij nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze bijeenkomst delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis op en krijg je handige tips op het gebied van voeding. Nieuw binnen Team:Fit zijn de thema's alcohol en roken, ook deze komen aan bod. De Team:Fit Coaches en Team:Fit partners helpen je op weg om jouw vereniging of accommodatie gezonder te maken. 

Je bent van harte welkom op 11 mei vanaf 13.00 uur op Sportcentrum Papendal. We starten plenair en gaan hierna uiteen in kleinere groepen. Om 15.30 uur ronden we af en bezoeken we samen de BMX World Cup. Naast dit BMX spektakel kun je ook het festival op het terrein bezoeken. Hier treden diverse bandjes op en vind je een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. 

Voorafgaand kun je alvast een kijkje nemen op www.teamfit.nl, de website van het BMX Papendal en de website van het festival

Ben je ook van de partij?

Meld je voor 26 april aan via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl
 
Ken je zelf nog een sportclub of -accommodatie die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de kantine? Stuur de link naar deze pagina dan zeker naar hen door.

Samen gaan we naar een gezondere sportomgeving!

Dit mag je óók niet missen

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels