Events

Open gezonde kantine avond

28 oktober 2019 - 19:00 uur

Namens C.S.V. Dindoa en team Heel Ermelo Beweegt willen wij u uitnodigen voor een ‘open gezonde kantine’ avond op maandag 28 oktober 2019.

Zoals u wellicht weet houdt het team van Heel Ermelo Beweegt zich bezig met de gezonde leefstijl  van de Ermelose inwoners onder het project van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Eén van de pijlers is de gezonde sportkantine. Op dit moment hebben wij één gezonde sportkantine in onze gemeente: C.S.V. Dindoa heeft een zilveren sportkantine. Op deze avond zal C.S.V. Dindoa een kijkje geven in haar kantine, hoe ze hier een gezonde kantine van hebben gemaakt en haar ervaringen met u delen. Daarnaast is er een coach van Team:Fit aanwezig die u meer kan vertellen over wat een gezonde sportkantine inhoudt. Meer weten?

Deze avond is voor elke vereniging met een eigen sportkantine, verenigingen die gebruik maken van een openbare kantine, kantinebeheerders en overige geïnteresseerden.

U bent van harte welkom op maandag 28 oktober van 19.00-20.30 in de kantine van C.S.V Dindoa. Wilt u uiterlijk maandag 14 oktober per mail laten weten of er iemand aanwezig is?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Dit mag je óók niet missen

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels