Events

Nationale Sportweek

18 september 2020

Van 18 tot en met 27 september 2020 vindt de Nationale Sportweek plaats. De Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese Week van de Sport en heeft als thema 'Sport doet iets met je'.

Dat is opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Afgelopen jaar was de kick off van deze campagne en deze bleek succesvol. Daarom wordt hier dit jaar op voortgeborduurd. Voorafgaand en gedurende de sportweek wordt dit thema zowel in beeld als in geschrift uitgedragen en worden bonden en clubs opgeroepen om de campagne eigen te maken.

Van 18 tot en met 27 september zetten dit jaar honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Daarnaast zijn er host cities, waar extra veel sportactiviteiten plaatsvinden. De host cities worden binnenkort bekendgemaakt.

Goed nieuws! Het is nu mogelijk voor sportclubs om promotiemateriaal aan te maken. Het enige wat je als club hoef te doen is je officieel aanmelden voor de NOC*NSF Nationale Sportweek. Daarna ontvang je een mail met instructies. Binnenkort kunnen sportbedrijven, gemeenten & bonden ook promotiemateriaal aanmaken! Meld je officieel aan & ontvang vanzelf bericht.

Meer weten?