Events

Inspiratiesessie 'Lekker bezig, op weg naar een gezonde sportkantine'

11 oktober 2018 - 17:30 uur

Op donderdag 11 oktober organiseert Sligro Groningen in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen de inspiratiesessie 'Lekker bezig, op weg naar een gezonde sportkantine' voor kantinebeheerders van sportverenigingen in de provincie Groningen. Team:Fit is er ook bij!

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Lekker Bezig is een doorlopend programma speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezonde kantine. ‘Lekker Bezig’ geeft heldere tips en recepten, voor zowel de club als voor de sporters. De kantinebeheerders geven we inspiratie, praktische hulp en goede voorbeelden, waarbij we leren van elkaar.

Programma

17.30 uur – 18.15 uur    Inloop met broodjes en soep 

18.15 uur – 18.45 uur    Rondleiding door de vestiging 

18.45 uur – 19.45 uur    Inspiratiesessie ‘Lekker bezig' 

19.45 uur – 20.00 uur    Uitreiking goodiebag en afsluiting

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar groningen.receptie@sligro.nl Vermeld hierbij: naam sportvereniging, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en naam (/namen) deelnemer(s). Je kunt je opgeven met maximaal twee personen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Sligro Groningen 

De hallen 4 

9723 TW Groningen

Dit mag je óók niet missen

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels