Events

Inspiratiesessie ‘Aan de slag met een gezondere sportkantine’

14 mei 2018 - 18:45 uur

Makro Nuth en JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) Beekdaelen nodigen sportverenigingen in gemeente Beekdaelen uit voor de inspiratiesessie ‘Aan de slag met een Gezondere Sportkantine’. JOGG is een beweging waarbij de hele gemeenschap zich inzet om gezond eten, gezond drinken en bewegen voor jongeren gemakkelijk en leuk te maken.

Maak de gezonde keuze de makkelijk keuze 

 Het doel van deze avond is om met bestuursleden en inkopers van kantinebenodigdheden van gedachten te wisselen over de meerwaarde van een gezondere kantine met behoud van inkomsten.  In een sportkantine die ook gezondere producten aanbiedt, maken mensen makkelijker een gezondere keuze.

JOGG Beekdaelen heeft met haar partner Makro Nuth een traject opgesteld waarbij niet alleen gekeken wordt naar een gezonder aanbod vanuit uw club, maar ook naar een directe aansluiting en ondersteuning vanuit het lokale bedrijfsleven. Dit biedt voor verenigingen financiële inkoopvoordelen. Tevens wil Makro Nuth een sponsorbijdrage voor uw vereniging verlenen vanuit de inkopen door uw club.

JOGG en Makro Nuth zijn benieuwd naar jullie inspirerende inbreng en willen graag samen met jullie dit traject bewandelen: aan de slag met lekker en gezond!

Programma

  • 18.45 uur    Ontvangst
  • 19.00 uur    Welkomstwoord JOGG en Makro Nuth
  • 19.15 uur    De Gezondere Sportkantine - Team:Fit
  • 19.45 uur    Inspiratie voor een gezond(er) aanbod – Makro Nuth
  • 20.15 uur    Vragensessie en borrel

In het kort

Wat: Inspiratiesessie ‘Aan de slag met een Gezondere Sportkantine'

Wanneer: Maandag 14 mei van 18.45 uur – 21.00 uur

Waar: Makro Nuth, Thermiekstraat 15 in Nuth

Voor wie: Bestuursleden en inkopers sportkantines

Door wie: Makro Nuth, JOGG Beekdaelen en Team:Fit

Aanmelden

Meld je aan via netwerkplein.nuth@makro.nl of via 06-27028133