Events

Inspiratiebijeenkomst Gezond Sportklimaat

26 maart 2018 - 19:00 uur

Op maandagavond 26 maart 2018 vindt de Inspiratiebijeenkomst Gezond Sportklimaat plaats. Verenigingsbestuurders zijn uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn.

Samen het Haagse verenigingsleven een stap verder brengen. Looplijnen uitzetten. Een strijdplan maken. Daar bent u als betrokken verenigingsbestuurder dagelijks mee bezig. Dat is iets om trots op te zijn. Maar hoe realiseer je een Gezond Sportklimaat op de vereniging? Dit laten wij u op 26 maart a.s. graag horen en zien.

Tijdens de Inspiratiebijeenkomst gaan wij in op drie zeer actuele thema´s: Rookvrije generatie, Gezondere kantine en Verantwoord alcoholgebruik. Wilt u zich oriënteren of juist direct aan de slag? Wij vertellen u waarom deze thema’s belangrijk zijn voor uw vereniging, hoe deze in praktijk worden toegepast en hoe uw vereniging zelf aan de slag kan gaan.

Geïnspireerd? U kunt uw vereniging na deze bijeenkomst direct aanmelden voor een verdiepingsbijeenkomst en/of individuele begeleiding op 1 of meer thema’s. Alles geheel gratis voor uw vereniging, met dank aan de Gemeente Den Haag en landelijke programma’s van Rookvrije Generatie, Team:Fit, NOC*NSF en Stichting Jeugd en Alcohol.

Uw deelname is van belang en is van waarde voor uw vereniging. Samen zorgen wij voor een Gezond Sportklimaat in Den Haag.

Tijd en locatie   

Maandag 26 maart 2018 van 19.00 tot 22.00 uur.  Sportcampus Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 in Den Haag.

Voor wie  

Bestuurders van Haagse sportverenigingen en scoutingsclub zijn uitgenodigd. Ook andere vrijwilligers van uw vereniging, die zich betrokken voelen bij de thema’s, zijn meer dan welkom.

Programma      

  • 19.00*   Inloop en ontvangst in de beachbar 
  • 19.30    Opening en inleiding 
  • 19.55    Rookvrije generatie – Rosalie Huisman (projectmedewerker      Rookvrije Sport Hartstichting)    
  • 20.20    Korte onderbreking 
  • 20.30    Gezondere kantine – Christiaan Both (Team:Fit Coach) 
  • 20.55    Verantwoord alcoholgebruik – dr. Nico van der Lely (kinderarts Reinier de Graaf ziekenhuis) en Matthea Kwint (NOC*NSF) 
  • 21.20    Afsluiting, inschrijfmogelijkheid vervolgsessies 
  • 21.30    Hapje en drankje 
  • 22.00    Einde programma

*Als extraatje voor vroege vogels en geïnteresseerden vindt er om 18.50 uur een korte rondleiding plaats door de nieuwe Sportcampus, langs (top)sportfaciliteiten en de recent onthulde Haagse sporthelden wand.

Aanmelden 

Meld u hier aan. Aanmelden via deze link kan tot 23 maart 2018.

Vragen? 

Heeft u vooraf vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Liza Gerritse van Sportief Advies, tel. 015-2411151/06-53609950 of e-mail l.gerritse@sportiefadvies.nl.  

Graag tot ziens op 26 maart!

Dit mag je óók niet missen

Hoe scoort jullie kantine? Pakken jullie brons, zilver of goud?

Bekijk de spelregels