Sportief het lekkerst met Team:Fit

De coaches van Team:Fit staan dit jaar klaar om de exploitanten van sporthallen en zwembaden te helpen met het lekkerder en gezonder maken van hun horeca-aanbod. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van kantinebezoekers, maar ook voor de financiën! Onze coaches helpen je gratis verder.

De Team:Fit-aanpak

Een slimme aanpak die exploitanten van sportkantines ondersteunt.

Lekker én gezonder eten

Er is steeds meer vraag naar gezondere voeding. Met de populaire Team:Fit aanpak zorg je er niet alleen voor dat je in deze vraag kan voorzien, maar ben jij ook verzekerd van positieve resultaten, zonder grote risico’s te hoeven nemen.

De Team:Fit-aanpak is in samenwerking met marketing- en voedingsexperts ontwikkeld, door diverse exploitanten getoetst en geoptimaliseerd en houdt rekening met de uitdagingen waar jij dagelijks mee te maken krijgt. Zo werken we samen aan een gezondere kantine, waarbij je zowel je klanten en bezoekers als je boekhouder tevreden houdt!

Benieuwd hoe onze aanpak werkt en wat Team:Fit allemaal voor je kan betekenen? Laat het ons weten door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Dan komt één van onze ervaren coaches bij je langs om samen met jou te bekijken hoe de aanpak ook voor jouw kantine succesvol kan worden ingezet. Aan de hand van onze 6 quickstart-tips kan je vervolgens meteen eenvoudig aan de slag!

De voordelen

Van de Team:Fit-aanpak op een rijtje.

  1. Kosteloze ondersteuning door Team:Fit met een bewezen aanpak, onder begeleiding van een professionele Team:Fit Coach.
  2. Kant-en-klare bewezen trucs geoptimaliseerd in samenwerking met andere sportaccommodatie-exploitanten.
  3. Kennisdeling en –uitwisseling met exploitanten van andere sportaccommodaties.
  4. Een gezonde kantine levert positieve PR op en zichtbaarheid in de gemeente.
  5. Een gratis watertap als welkomstcadeau en je maakt kans op mooie prijzen van onze partners Sligro en Greenco.

Feiten & cijfers

1306

Verenigingen en accommodaties zijn aangesloten bij Team:Fit.

9%

Omzetgroei bij Team:Fit-clubs tegenover 3,2% omzetgroei bij niet-Team:Fit-clubs
*over een periode van 2015 t/m 2017.

52%

Van de ouders wil meer gezonde producten in het kantineaanbod. Daarnaast wil 16% een betere balans tussen gezonde en minder gezonde producten.

Kantine van sporthal De Spronk

Roelof Smit en zijn vrouw Lammie zijn de exploitanten van de sportkantine van sporthal De Spronk in Vledder. Al 31 jaar bewegen ze mee met de wensen van hun klanten. En nu draait de wind naar de gezonde hoek. “Vraag is aanbod”, vindt Roelof Smit. “Als commercieel bedrijf moet je daar niet tegenin gaan.”

“We zitten al 31 jaar in deze sporthal”, vertelt Roelof. “Het begon als hobby, en zo heb ik het eigenlijk altijd gezien. Het is mooi: je werkt met mensen die met een doel komen - ze willen gezond leven. Daar willen wij ze zo goed mogelijk bij helpen…"

Lees het hele verhaal

Meld je aan

Voor een vrijblijvend gesprek met één van de coaches van Team:Fit en ontvang een gratis watertap voor in je kantine!

Neem bij vragen contact op met onze Team:Fit-coördinator Rosalie.
Telefonisch via +31638144827 of per mail via info@teamfit.nl.