Uitnodiging: Een stap verder met Team:Fit bij het EK Hockey

Denk jij erover om gezondere producten aan te bieden in je sportkantine? Of ben je al bezig met gezonder aanbod, maar wil je graag een stap verder zetten? Kom dan op maandag 21 augustus naar het EK Hockey in Amsterdam, want speciaal voor jou organiseert Team:Fit een inspiratiesessie waar je nieuwe kennis, tips en tricks opdoet. En aansluitend geniet je van de spannende hockeywedstrijd Nederland tegen België (mannen)!

Wat goed dat je jouw bezoekers naast het huidige aanbod ook gezondere producten aanbiedt of wilt aanbieden. We zien dat steeds meer sportclubs dit goede voorbeeld volgen. Misschien heb jij als bestuurder van een sportclub nog vragen, bijvoorbeeld over inkomsten. Tijdens deze inspiratiesessie delen verschillende experts en collega-bestuurders van sportclubs hun praktische kennis, ervaringen, tips en tricks. Natuurlijk is er ook volop ruimte om te netwerken. Na afloop bekijken we met elkaar de hockeywedstrijd tussen Nederland en België. 

De coaches van Team:Fit staan deze middag voor je klaar en helpen je ook daarna graag op weg naar jouw doel. Samen zetten we een stap verder met jouw gezondere sportkantine! 

 • Datum: Maandag 21 augustus 2017
 • Locatie: Voorlandpad 13, 1098 TZ  Amsterdam
 • Programma:
  16.00 – 16.30 uur - Ontvangst
  16.30 – 17.00 uur - Welkomstwoord
  17.00 – 18.00 uur - Inspiratiesessie
  18.00 – 19.00 uur - Diner
  19.00 uur                   - Vertrek naar Wagener Stadion
  20.00 uur                   - Start wedstrijd Nederland – België

Ben je ook van de partij?

Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 augustus. Heb je vragen? Mail ze naar events@teamfit.nl

Ken jij zelf ook een sportclub die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de kantine-clubhuis? Stuur deze uitnodiging dan gerust naar hen door! 

Neem voorafgaand aan deze inspiratiesessie alvast een kijkje op www.teamfit.nl

Met sportieve groet, 

Erben Wennemars

Ambassadeur Team:Fit