Sportgroenten veroveren het veld

Sportgroenten veroveren het veld en worden steeds normaler. In een toenemend aantal kantines staan snoeptomaatjes, -komkommertjes en -paprikaatjes in de basisopstelling.

Team Tommies helpt sportverenigingen met een lekker en gezond aanbod in de kantine en is hiermee een van de trotse supporters van Team:Fit!

Team Tommies zat de afgelopen maanden niet stil. Zo draaide ze een succesvolle pilot op bijna honderd verschillende verenigingen. Nu wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een concept waardoor elke sportvereniging de mogelijkheid heeft om sportgroenten in de kantine te verkopen.

Team Tommies was ook aanwezig bij een aantal grote sportevenementen om te laten zien hoe lekker en leuk de sportgroenten zijn. Bijvoorbeeld bij de Nationale Sportweek in september. De Nationale Sportweek is namelijk het evenement om sport en bewegen te promoten én de start van het nieuwe sportseizoen aan te kondigen!

Sportgroenten uitdelen

  • De Tommies Sportgroenten werden bij verschillende activiteiten tijdens de Nationale Sportweek in Utrecht uitgedeeld:
  • 1K Kidsrun: alle deelnemers en publiek ontvingen bij de finish een medaille in de vorm van een zakje vol Tommies Sportgroenten.
  • Bedrijvenmarkt tijdens het VSU- en NOC*NSF-congres: de Tommies Sportgroenten waren bij de marktkraam te proeven.
  • Symposium Duurzaam Vitale Medewerkers: de Tommies Sportgroenten stonden als lekker en gezond tussendoortje op tafel.
  • Afsluitend Festival Griffith Park: Tommies Sportgroenten voor alle aanwezige bonden en verenigingen!

Winactie

Naast deze activiteiten hebben veel verenigingen online meegedaan aan de winactie van Team Tommies. Sportverenigingen die tijdens de Nationale Sportweek een evenement hebben georganiseerd, maakten kans op een traktatiepakket. Na vele aanmeldingen heeft Team Tommies drie verenigingen blij kunnen maken met een heerlijk gezonde traktatie!

Gezonde groentesnacks op jouw vereniging

Wil jij op je vereniging ook gezonde groentesnacks in je assortiment opnemen? Laat dan op http://www.tommies.nl/ je gegevens achter. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de gezonde groentesnacks van Team Tommies voor alle sportverenigingen beschikbaar zijn. Ook hier op Team:Fit vertellen we in de komende maanden regelmatig over de activiteiten van Team Tommies en de mogelijkheden voor verenigingen om zelf met deze gezonde en sportieve producten aan de slag te gaan!